Inhuldiging rustbank ter nagedachtenis van 'Paul De Weerdt'

Op woensdag 1 november, precies een jaar na het overlijden, heeft Landelijke Gilde Reet een rustbank ingehuldigd als blijvend aandenken ter nagedachtenis van ons bestuurslid Paul De Weerdt. De bank werd geplaatst op de hoek van de Begijnenbossen en de Lindenlaan. Het hoekje dat ooit ook hun hoekje was.

Deze bank heeft Landelijke Gilde Reet geplaatst als DANKBETUIGING, EEN EERBETOON aan ons fantastisch bestuurslid, wat Paul De Weerdt was. Paul die steeds met zijn gezond boerenverstand en droge humor altijd originele ideeën had en die dan ook tot een goed resultaat bracht.

Wij zijn er zeker van dat dit plekje voor vele fietsers en wandelaars die hier passeren een rustplek kan zijn, hetgeen Paul en Viv tijdens hun vele wandelingen ook deden, wat uitrusten en genieten met hun tweetjes op een bankje.

Wij wensen Viv en heel de familie sterkte en als één van hen op de bank zit, zullen vele mensen er graag komen bij zitten om wat bij te praten.

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

125 jaar Landelijke Gilden Reet

Lees de brief van onze voorzitter namens het ganse bestuur. Dit naar aanleiding dat wij als Landelijke Gilde dit jaar ons 125-jarig bestaan vieren